Ρωτήστε τον ειδικό

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

1. Τι γίνεται με τα ασφαλιστικά ταμεία του Δημοσίου;

Αυτό που συμβαίνει με τα ταμεία, είναι ότι ο Οδοντίατρος γράφει στο βιβλιάριο του ασφαλισμένου τις εργασίες και του δίνει βέβαια και την απόδειξη πληρωμής. Κατόπιν ο ασφαλισμένος προσκομίζει στο ταμείο του το βιβλιάριο και την απόδειξη και παίρνει όσα χρήματα δικαιούται.

2. Τρέμω στη σκέψη του Οδοντιάτρου και έχω φοβερό άγχοςκαι φόβο. Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό;

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει τρόπος όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Οδοντιατρείο να γίνονται με ΑΝΩΔΥΝΟ τρόπο. Στο ιατρείο μας καταρρίπτουμε το μύθο ότι ο Οδοντίατρος πονάει. Απότο πρώτο κιόλας ραντεβού θα εξαφανιστούν όλες οι φοβίες που ίσως έχετε και θα αντικατασταθούν από σιγουριά και άνεση. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μου. Τον πόνο αφήστε τον σε μένα. Έχω τον τρόπο να εφαρμόζω απόλυτα ανώδυνη Οδοντιατρική. Απόδειξη είναι τα παιδιά που έρχονται στο Οδοντιατρείο και είναι οι πιο άνετοι και άφοβοι ασθενείςμου σε σημείο που προκαλούν την έκπληξη των γονιών τους.

3. Κάνετε λεύκανση δοντιών;

Βεβαίως κάνουμε λεύκανση με τη μέθοδο Beyond USA και να σημειώσουμε ότι ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη στο Ιατρείο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα στο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα σας αλλάξει τη διάθεση και την ψυχολογία.

4. Κάνετε εμφυτεύματα;

Βεβαίως κάνουμε εμφυτεύματα σε συνεργασία με κορυφαίο γναθοχειρουργό. Ο γναθοχειρουργός τοποθετεί τα εμφυτεύματα στη γνάθο και εμείς κατασκευάζουμε και τοποθετούμε την κεραμική εργασία (πορσελάνη) πάνω στα εμφυτεύματα. Είναι πάγια πεποίθησή μου πως πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση εργασιών και όχι ο Οδοντίατρος να είναι όλα σε ένα.

5. Πώς γίνεται η πληρωμή των εργασιών;

Συνήθως η πληρωμή γίνεται σε τρεις δόσεις. Η πρώτη σαν προκαταβολή με την έναρξη των εργασιών, η δεύτερη κατά τη διάρκεια των εργασιών και η τρίτη στο τέλος των εργασιών.

6. Χρεώνετε την επίσκεψη στο Οδοντιατρείο;

Όταν υπάρχουν εργασίες σε εξέλιξη δε χρεώνονται οι επισκέψεις. Η αμοιβή είναι η χρέωση των εργασιών.