Το ιατρείο

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Νέας Σμύρνης επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 67 (κοντά στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης απέναντι από το σινέ ΦΙΛΙΠ πάνω στις γραμμές του τραμ, μεταξύ των στάσεων του τραμ «Πλατεία-Αγ.Φωτεινή» και «Μεγ.Αλεξάνδρου»).

Μπορείτε να δείτε το χάρτη σε αυτό το link για την πιο άμεση πρόσβασή σας.

Το οδοντιατρείο είναι πολύ πρόσφατα ανακαινισμένο και κυρίαρχο στοιχείο είναι η καθαριότητα και η υγιεινή. Έχουμε φροντίσει να δώσουμε οικείο και ζεστό χαρακτήρα στο Ιατρείο και όχι το στυλ μιας ψυχρής εμπορικής κλινικής. Έχει φτιαχτεί με μεράκι και προσωπική φροντίδα και δουλειά και όχι από κάποιον απρόσωπο σχεδιαστή. Ουσιαστικά είναι ένα σύγχρονο Οδοντιατρείο στεγασμένο σε έναν ζεστό χώρο που μας θυμίζει το σπίτι μας και όχι το Νοσοκομείο.

 

Οι χώροι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να δίνουν στον ασθενή που κάθεται στην Οδοντιατρική έδρα μία αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς, χωρίς να νιώθει αποκλεισμένος, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για τα παιδιά και τους γονείς τους και όχι μόνο. Μπορεί να υπάρχει επαφή του ασθενούς με το συνοδό του, κυρίως ακουστική, χωρίς όμως να εκτίθεται σε κοινή θέα και άμεση πρόσβαση. Αυτό γίνεται γιατί ο χώρος που θα βρίσκεται ο συνοδός και ο χώρος του Οδοντιατρείου είναι ταυτόχρονα και διαχωρισμένος και ενιαίος. Φυσικά ο χώρος αναμονής δηλ. το σαλόνι είναι πλήρως απομονωμένος.

Τα Οδοντιατρικά μηχανήματα είναι καινούρια και η υλικοτεχνική υποδομή είναι τελευταίας τεχνολογίας. Η συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης σε θέματα υλικών και μηχανημάτων είναι απόλυτη προτεραιότητά μας.

Το Οδοντιατρείο λειτουργεί καθημερινά.

Οι επισκέψεις γίνονται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Φωτογραφίες