Γιατί να μας επιλέξετε

 

Η ζεστασιά και η οικειότητα που χαρακτηρίζει τους χώρους του Ιατρείου, χαρακτηρίζει και τη φιλοσοφία μας.

Ερχόμενοι στο Οδοντιατρείο μου θα βρείτε μία φιλική προσέγγιση με κατανόηση, και διάθεση πραγματικής επικοινωνίας. Είμαι ένας απλός χαμογελαστός και συζητήσιμος άνθρωπος που με ενδιαφέρει να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιον έρθει στο Ιατρείο μου και όχι απλώς να κάνω τη δουλειά μου διεκπεραιωτικά, αποσκοπώντας στο μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό κέρδος.

Ένα παράδειγμα του πόσο προσιτός είμαι είναι ότι το κινητό μου τηλέφωνο είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και 12 μήνες το χρόνο!

Στο ιατρείο μου, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας, θα λύσουμε τις απορίες σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λειτουργικό στόμα. Όλα αυτά, έχοντας βαθιά επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε με λογική και σύνεση στον οικονομικό παράγοντα μιας και είναι πάγια πεποίθησή μου ότι η Οδοντιατρική και η Ιατρική δεν είναι εμπόριο.

Στο μενού αριστερά μπορείτε να διαβάσετε κάποια στοιχεία για να καταλάβετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρέχεται η Οδοντιατρική θεραπεία.