Κεραμικές αποκαταστάσεις (πορσελάνες)

 

Με τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να πετύχουμε την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ…!!! Η πορσελάνη έχει το χαρακτηριστικό να επιτρέπει στο φως να περνάει μέσα από τη μάζα της και να αντανακλάται με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στην αδαμαντίνη του δοντιού. Έτσι μπορούμε να μιμηθούμε την αδαμαντίνη και σε υφή και σε χρώμα σε βαθμό 100%.

Επίσης η πορσελάνη ΔΕΝ φθείρεται ΟΥΤΕ αλλάζει χρώμα. Όπως θα την βάλουμε τώρα έτσι θα είναι και σε είκοσι 20 χρόνια…!!! Και εάν σπάσει από ένα κοκαλάκι στο μπιφτέκι επιδιορθώνεται πλήρως.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις…μπορούν  να χρησιμοποιηθούν, για μείωση του κόστους, αντί για πορσελάνη κάποια ειδικά ακρυλικά υλικά που μοιάζουν με πορσελάνη στην όψη αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πορσελάνη στις ιδιότητες. Στο Οδοντιατρείο μας χρησιμοποιούμε την κορυφαία πορσελάνη που υπάρχει με εγγύηση για πάντα. Βλέπε ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

Με τη μέθοδο αυτή καλύπτεται ολόκληρο το δόντι από πορσελάνη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αποκαταστήσουμε ένα ή περισσότερα δόντια που λείπουν κατασκευάζοντας γέφυρα πορσελάνης. Θα είναι στο ίδιο χρώμα και στην ίδια υφή με τα υπόλοιπα δόντια σας, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα για να σας πει «μεγειά»…θα τα νιώθετε σαν δικά σας δόντια και θα μασάτε τα πάντα. Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως οι ίδιοι οι ασθενείς όταν τους δείχνω το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, μπερδεύονται και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο δόντι είναι πορσελάνη και πιο κανονικό…!!!

Φωτογραφίες