Λεύκανση δοντιών

Τι είναι

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για να λευκάνει τη μάζα της αδαμαντίνης και να γίνει το χαμόγελο πραγματικά εντυπωσιακό.

Αν δε γελάτε συχνά επειδή τα δόνιτα σας δεν είναι λευκά και μαργαριταρένια ή αν είναι σκούρα από καφέ, τσιγάρο, τσάι κλπ., τότε κάνοντας μία λεύκανση θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Αιτίες που δεν είναι λευκά τα δόντια μας

Όταν ξεκινάμε τη ζωή μας στην παιδική ηλικία έχουμε όμορφα, άσπρα δόντια. Οι τροφές όμως που περιέχουν χρωστικές, καθώς και ποτά όπως ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, δυσχρωματίζουν τις επιφάνειες των δοντιών. Με το πέρασμα των χρόνων οι χρωστικές διεισδύουν μέσα στη μάζ της αδαμαντίνης και μόνο με τη μέθοδο της λεύκανσης μπορούν να απομακρυνθούν.

Πώς εφαρμόζεται η λεύκανση

Στο Οδοντιατρείο μας εφαρμόζεται το λευκαντικό επιταχυτντικό σύστημα Beyond USA.

Ολοκληρώνεται σε μία μόνο επίσκεψη στο Ιατρείο και αποτελεί την πιο αποτελεσματική, σύντομη και ασφαλή μέθοδο λεύκανσης. Η Beyond-λευκαντική τεχνολογία χρησιμοποιεί ειδικές οπτικές διεργασίες που απομακρύνουν τις επιβλαβείς ακτινοβολίες. Λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο εύρος ασφαλούς ακτινοβολίας και αξιοποιεί την τεχνολογία των οπτικών ινών. Χρησιμοποιεί εξελιγμένα πολλαπλά φίλτρα και επιτυγχάνει άριστα λευκαντικά αποτελέσματα προστατεύοντας παράλληλα τον ασθενή και τα δόντια του.

Η λευκαντική ουσία, που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου και υπερβορικό νάτριο, διασπάται με το Beyond φως σε ακίνδυνες ρίζες ιόντων, υδροξείλια, νερό και οξυγόνο εν τω γενάσθαι. Έτσι, οξειδώνει τις χρωστικές των δοντιών δίνοντας σε αυτά ένα λευκό ζωντανό χαμόγελο. Αποτελέσματα από Μελέτες έχουν αποδείξει πως η μέθοδος λεύκανσης Beyond, μπορεί να βελτιώωσει με τον πλέον ασφαλή τρόπο, τη λευκή απόχρωση των δοντιών από 5 έως 14 απορχώσεις στην κλίμακα του χρωματολογίου της πορσελάνης.

Το αποτέλεσμα είναι αποδεδειγμένα πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα συστήματα και ολοκληρώνεται σε μία μόνο επίσκεψη.

Φωτογραφίες